GYÓGYGOMBÁK


 

GYÓGYGOMBÁK

 

Az ősi kultúrák embere már évszázadokkal (ill. évezredekkel) ezelőtt tudott arról, hogy egyes gombáknak nemcsak tonizáló hatásuk van az ember szervezetére, hanem jól meghatározott gyógyhatással is bírnak. Azonban e tényeket a modern kor kutatói csupán az utóbbi évtizedekben erősítették meg.

A gyógyító gombák hatékony anyagok lehetnek az embereket súlytó betegségekkel szemben. Jelenleg még csak a kezdetén vagyunk annak, hogy megérthessük azt a sokféle, egészségre kifejtett jótékony hatást, ami a gombákban rejlik.

Egyre több meggyőző tudományos bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy a gyógyító (vagy gyógyhatású) gombák nem csak adjuváns (más terápiákat kiegészítő) szerek formájában használhatók, hanem nagyon ígéretesek az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében, beleértve például az egyre több ember életét veszélyeztető rákos megbetegedéseket is.

A gyógygombák egyik legismertebb hatásaként az immunstimuláns, immunmoduláns hatást említik, mely hatásokért elsősorban a gombákban található különböző poliszacharidokat teszik felelőssé.

Japánban végzett klinikai vizsgálatok tapasztalatai szerint egyes daganattípusok esetén a gomba-poliszacharidok klinikai terápiával együtt alkalmazva hatásosabbak a daganatok elleni küzdelemben.

.

Miért van szüksége szervezetünknek a ganodermára?

Mitől alakulnak ki betegségeink?

Miért nem tudunk megfelelő mennyiségű tápanyagot bevinni szervezetünkbe táplálkozással?

Hogyan győzi le immunrendszerünk a vírusokat?

Miért alultápláltak az Európai emberek?

Miért tökéletes tápanyagforrás a spirulina alga?

.

Mindezekre választ kaphatsz ebből a 19 perces videóból!

Nézd meg és hidd el másként fogsz gondolni a táplálékkiegészítőkre!

.

 

 

GANODERMA, a csodálatos gyógygomba

.

A ganoderma lucidum gyógygomba hétköznapi neve, Ganoderma.

Japánban: Reishi,

Kínában: Lingzhi,

Magyarországon: pecsétviaszgomba.

 

 

 

Spirulina alga, a “szuperfood”

.

Feltöltése folyamatban! Látogass vissza később oldalamra!

.